Compromís per Daimús impugnarà l’adjudicació del contracte de privatització de l’enllumenat públic

L’ajuntament adjudica un contracte per a la gestió de més de 3.300.000€ sense donar-li la corresponent publicitat al BOE i al DOGV.

El 12 de juny el plenari de l’Ajuntament de Daimús, aprovava, amb els vots en contra dels regidors de Compromís traure a concurs la gestió de l’enllumenat públic. El contracte eixia així a licitació per un preu de 3.374.154,40€ (més IVA)

En la clàusula 6a de les bases aprovades pel plenari és dia exactament que aquestes s’havien de publicar, entre altres, en el BOE i en el BOP. La pròpia llei de contractes de l’estat, obliga a fer públic en el BOE i en el BOP un anunci per fer públic el procediment que ha de regir un contracte d’aquest valor

El 23 de setembre s’inicia el procediment d’adjudicació amb l’obertura del primer sobre dels tres que presenten les empreses, i nosaltres ens sorprenen de no haver vist publicat al BOE ni al BOP l’anunci pertinent. En concret es presenten 5 empreses al concurs.

Després de demanar repetides vegades la data de publicació de l’anunci de la contractació sense tindre cap resposta satisfactòria, quant no dates errònies, vam arribar a la conclusió de que aquest anunci mai havia estat publicat ni al BOE ni al DOGV.

Arran açò, el passat 15 d’octubre vam presentar un recurs demanant la paralització del procediment, i el seu reinici amb les publicacions reglamentàries. En la reunió de la mesa de contractació del 16 d’octubre, vam tornar a demanar la paralització del procediment, i que tot es retrotraguera al moment de les publicacions al BOP i al BOE. Però per part de l’Ajuntament no s’ha volgut detenir el procediment, i aquest ha continuat endavant fins el passat dimecres 29 d’octubre on, sense haver-nos contestat al recurs presentat, s’aprova en plenari l’adjudicació del contracte a l’empresa FULTON Servicios integrales SA.

Des de Compromís per Daimús vam anunciar, i així ho anem a fer, que impugnarem dins del termini de 30 dies que estableix la legislació aquest acord plenari, per considerar que s’ha fet en contra de les bases i en contra de la legalitat.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *