És possible que un govern que diu als seus ciutadans un miler de vegades que treballa per donar una bona imatge del municipi tinga una pàgina web on falta gran quantitat d’informació? 

Doncs si, a l’actual web de l’ajuntament no podreu consultar ni els serveis socials, ni els tràmits, ni el programa de medi ambient, ni les ofertes laborals (que tant intentaran vendre’ns)… poc?

Tampoc podreu trobar història del municipi, no molt difícil de publicar després del gran numero de llibres que s’han fet sobre aquest tema i d’associacions culturals que tenim al nostre poble.

No hi ha un bolletí municipal, tampoc no hi ha un plànol d’instalacions del poble.

Tant els preocupa el turisme que no hi ha ni una pàgina centrada en la platja del nostre poble on es podria publicar moltíssima informació sobre els serveis que es poden oferir, la creu roja, activitats…

Un govern que de veritat es preocupara per donar una bona imatge tindria la web totalment operativa. 

Direu: encara no està acabada perquè porta poc de temps, però aquesta web, porta creada més de dos anys. Ja ho denunciarem fa més d’un any i així està publicat a la nostra web : http://daimus.compromis.net/2013/04/09/la-web-del-ajuntament-de-daimus-no-funciona-en-valencia/

Almenys ens hem de felicitar que ja podem trobar l’informació en la nostra llengua.

Podeu corroborar tota aquesta informació entrant a la pàgina web de l’ajuntament: http://www.daimus.es/