QUIN ENTRAMAT PORTA EL GOVERN AMB LES BEQUES DE LA DIPUTACIÓ PER ALS JOVES?

LES BEQUES DIPUTACIÓ A DAIMÚS NO SON TRANSPARENTS I ELS ESTUDIANTS NO PODEN TREBALLAR DEL QUE REALMENT ELS INTERESSA PERQUÈ EL GOVERN ES NEGA.

No és la primera vegada que ho diem. Les beques de la diputació tenen una finalitat: POSAR EN PÀCTICA ALLÒ QUE ELS ESTUDIANTS universitaris o de formació professional ESTAN APRENENT en les aules. Està clar que hi ha unes prioritats per part de l’Ajuntament, però han de ser pràctiques que arriben al més gran nombre d’estudiants.

 I QUE PASSA A DAIMÚS?, doncs que si estudies arquitectura, biologia, administració d’empreses, informàtica, manteniment industrial, enginyeria, dret, … És impossible poder fer aquestes pràctiques a l’Ajuntament. Sincerament dir que l’ajuntament no necessita un economista, no necessita un informàtic, no necessita un advocat, és com dir que no es gestionen els ingressos i despeses, no es treballa amb equips informàtics, …

Continuarem demanant que s’amplie el ventall d’estudis amb el quals poder fer la beca de la diputació a Daimús. I a més, tant per a les beques com per a la resta de contractacions, i hem de reconèixer que se’n fan moltes, perquè no hi haja el més mínim dubte, des de COMPROMÍS CONTUNIEM DEMANANT BOSSES DE TREBALL PÚBLIQUES amb baremacions transparents i ajustades als mèrits de capacitat, però, especialment, ajustades a les necessitats econòmiques familiars de cada cas.

Arxivat en: Comarcal, Cultura i Educació, Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *