El BLOC de Daimús vol expressar la seua més enèrgica protesta al malbaratament de diners que li va costar al poble de Daimús el dinar que el Sr Alcalde, el President de la Diputació de València i tota la seua cort d’honor es van fer amb motiu de la inauguració del camp de gespa artificial. En total, segons la factura, 31 comensals, aproximadament, 2.200 €. Què fàcil és pagar amb els diners dels altres, què fàcil és fartar, perquè no se’n pot dir altra cosa segons el cost del dinar.

El Partit Popular ens ha representat el paper d’aquell capità moro d’Alcoi que no tenia mesura en el seu balafiament i que contentava als membres de la cort amb, “Açò ho pague jo”!!. Desgraciadament la realitat no és l’opera bufa que ens representa constantment el des-govern municipal del Partit Popular.

Mentre uns mengen i veuen fins als límits d’enfitar-se amb els diners dels altres, hi ha veïnes i veïns, aturats o no, que han de comptar i recomptar cèntim a cèntim per arribar fins a finals de mes; hi ha associacions del poble que desenvolupen una tasca cultural, esportiva, musical, les quals tenen importants despeses en mestres de música, de dances, entrenadors de futbol i d’altres que estant veient com cada dia els costa més i més cobrar les subvencions municipals necessàries per al seu funcionament; hi ha els treballadors laborals municipals, la gran majoria, i els més perjudicats en els descomptes salarials del darrer any; hi ha, també, proveïdors de l’ajuntament que tarden mesos i mesos en cobrar. Però, per damunt de tot açò, per al PP municipal, el que hi ha es deixar content al Sr. Rus, President del Partit Popular a la Província de València, Alcalde de Xàtiva i President de la Diputació de València, que pobret ho passa molt mal, encara està amb edat de créixer i li costa arribar a final de mes. Per això, està l’Alcalde de Daimús. Tranquil, Rus, que tu i els teus no passareu ni fam ni set, un dinaret de més de 2.100 € que paga el poble de Daimús.

I mentrestant l’Ajuntament fortament endeutat, desesperadament volent vendre solars per pagar deute, desesperadament volent recaptar cànon a la companyia concessionària de l’aigua potable, cànon que es traslladarà al preu de l’aigua i, per tant, a pagar el poble. Però tranquils que hi havia que deixar fartets i ben contents al Sr. Rus i el seu seguici d’ajudants i assessors. Trenta-un comensals, 2.184 €. Senzillament, immoral.