La Justícia anul·la el plec de clàusules per privatitzar l’enllumenat públic de Daimús. La privatizació que pretenia el PP no podrà dur-se endavant abans d’eleccions

Mitjançant una resolució, el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals, declara nul el plec de condicions que havia aprovat l’Ajuntament de Daimús  (amb el vot en contra de Compromís) per a procedir a l’adjudicació de l’enllumenat públic durant els propers 16 anys a una empresa. Esta anul·lació total del plec de condicions, implica lògicament l’anulació de l’adjudicació ja que havia realitzat l’ajuntament a l’empresa Fulton SA.

Des de Compromís de Daimús, vam recórrer en el seu moment el procés d’adjudicació a l’estimar que no s’estava complint la llei. A la vista de les respostes que li feia l’Ajuntament, pagades segons l’Alcalde per l’empresa adjudicatària, i després d’esgotar la via administrativa, ens vam veure obligats a presentar en els tribunals de València un recurs contenciós- administratiu contra l’acord de l’Ajuntament en el que s’adjudicava a l’empresa Fulton la gestió de l’enllumenat públic de Daimús per 16 anys. En el contenciós també demanàvem la paralització cautelar de l’adjudicació. Al passat mes de gener el tribunal contencios-administratiu de València va admetre a tràmit tant el contenciós presentat, com la sol·licitud de paralització cautelar.

És en el mateix dia en que presentem la sol·licitud de paralització cautelar, quan ens asabentem que un tribunal de Madrid, ja havia dictat aquesta paralització cautelar perquè li ho havia demanat una de les empreses participants, que reclamava sobre les puntuacions que li havien otorgat en el procés d’adjudicació.

Ara, el  Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals, estima íntegrament el recurs que havia presentat aquesta empresa en el que demanava que s’anulara l’adjudicació, però a més, i sense que li ho haja demanat ningú, actua d’ofici anul·lant tot el plec de clàusules que va aprovar l’Ajuntament per considerar que no s’ajusta a la legalitat.

Des de Compromís hem de mostrar la nostra satisfacció per aquesta resolució judicial, que va molt més enllà del que havíem demanat en el contenciós,  i el que és més important, que, salva l’enllumenat de Daimús de la privatització a la que volia dur-lo el PP per als propers 16 anys.

Arxivat en: Comarcal, Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *