La nova executiva es marca com a objectiu “consolidar a Daimús la força política necessària per produir un canvi de les politiques conservadores del PP”.

executivaBLOC_DaimusD

En el passat congrés local del BLOC de Daimús, en què es va elegir la nova executiva local, Jesús Ruiz va ser reelegit secretari local; Jesús Romero, secretari de política municipal i comunicació; Xelo González, secretaria d’Acció Electoral i implantació; Josep Campos, secretari local de Joventut; Maximià Quiles, secretari d’Organització i Ruben Piera, de Finances.

La nova executiva incorpora nous militants a les tasques de responsabilitat i direcció del BLOC amb l’objectiu d’arribar a “consolidar a Daimús la força política necessària per produir un canvi de les politiques conservadores del PP que porten governant el poble durant més de vint anys i l’han portat al major nivell d’endeutament de la seua història”.

Per a Jesús Ruiz, a nivell de política municipal, “cal continuar fent l’oposició responsable, constructiva i transparent, que ha caracteritzat l’acció dels regidors del BLOC-Compromís a Daimús”. També, a nivell del col·lectiu local, l’objectiu prioritari és aconseguir “consolidar i eixamplar Compromís a Daimús”. Ruiz s’ha mostrat especialment satisfet, en aquest sentit, d’haver incorporat a la nova executiva membres de joves del poble que han donat el pas per treballar en la creació del col·lectiu del BLOC JOVE al nostre poble.