El meninfotisme del Govern Municipal (I)

Volem obrir aquesta secció de notícies amb aquells temes en els quals el govern municipal presenta un especial meninfotisme. No es tracta de denunciar públicament aquelles deficiències que observem, ni en deu pàgines com aquesta en tindríem prou. Es tracta de denunciar aquelles deficiències que repetidament els hem dit als plenaris, i que després de varis mesos continuen igual, sense que hi haja cap motiu aparent per a que no les arreglen.
Iniciem amb la farola trencada que es troba a primera línia de la platja . Portem denunciant-ho als plenaris des de la passada legislatura quan encara no estava l’actual alcalde, i s’ha vingut avisant als darrers plenaris, sense que facen res per reparar-ho. Al darrer plenari ordinari ens van dir que llevarien el tros que queda, que a més és un perill en una zona tan transitada com la primera línia. Però encara està al mateix lloc. Mentre la lleven, esperem que siga cert allò que ens van assegurar de què els cables elèctrics que han quedat a l’aire no duen corrent

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *