Després de la pujada d’imposts de Madrid, per rematar-nos el 2011 ens han arribat els reis el 5 de gener amb un decret de  retallades del govern de la Generalitat Valenciana: Retallades salarials als funcionaris (no en saben d’altra?), forts increments de l’IRPF autonòmic (a més de l’augment del tram estatal que ens ha fet Rajoy) que notarem tots/es els valencians/es en les nostres nòmines a partir del 30 de març, desaparició de pràcticament totes les desgravacions fiscals de caràcter social, i altres mesures socials que desapareixen.

I tot això sols uns dies després d’aprovar els pressupostos de la Generalitat on no es contemplava res d’açò. Es veu que encara volien amagar la desfeta econòmica en que ens han deixat, però el desastre és tant gran que ja no han pogut amagar-lo per més temps, i han tingut que acceptar l’evidència: Ens han dut a la quebra.

Són molts anys de corrupció i malbaratament dels diners de tots: Gurtels, Brugals, Aeroports sense avions, visites Papals que han col·locat a més d’un, Terres Mítiques, Depuradores que olen a pudent, Formules 1 (que per cert no les han retallades i continuarem pagant-les), Canals 9 per fer-se autopropaganda i deixar-nos somiant amb que “bonito es mi levante feliz”……

El PP amb el control de Canal 9 havia dut, i continua duent des de ja fa molts anys  una política de manipulació informativa que havia albercocat, empanat, hipnotitzat… o com vulgueu dir-li a una gran part dels valencians/nes, que a força veure  C-9 eixien convençuts de que la corrupció i el malbaratament de diners públics o no existia, o era un  invent dels quatre gats de sempre que no tenien res millor que dir. Creien que açò no tenia cap relació amb la vida i la butxaca dels valencians i era al cap i a la fi pecata minuta : “total per quatre trages quin embolic que monteu…”  ,”quina sort que tenim, què bé que vivim ací”. Si no, ¿com expliquem que, amb totes les noticies que ja anaven circulant sobre la corrupció i la situació econòmica de la Generalitat, tornaren a guanyar per majoria absoluta?

De sobte, amb un decret llei han despertat a més d’un del somni en que tenien immersa a una gran part dels valencians/es. Ara ens hem trobat amb un autèntic malson: S’ha fet evident com  el PP ens ha deixat un País Valencià en quebra. Un País amb una fallida econòmica d’on tardarem moltes decades en eixir. El desastre econòmic d’ara al nostre País, és obra exclusiva del PP, i els qui ho hem de pagar durant moltíssims anys som tots i totes els valencians/es. S’han acabat les alegries econòmiques de la Generalitat. Ara a pagar més imposts i no rebre res a canvi.

És que simplement  anem a tragar amb tot el que ens ve damunt? És que ací no va ha hi haure cap responsable del desastre? És que ningú va a pagar pel que ens ha fet? Més ens val que comencem a pensar que podem fer i que ha fet en altres llocs, si no mireu aquest enllaç: http://www.vanguardia.com.mx/islandiatriplicarasucrecimientoen2012trasencarcelarapoliticosybanqueros-1182160.html#.TwI38fVegMq.facebook