Des del Bloc de Daimús, a través dels diputats de Compromís a les Corts Valencianes, s’ha presentat una esmena als Pressupostos de la Generalitat Valenciana per tal que s’incloguera la dotació pressupostària en l’any 2012 per a la construcció de la nova escola als Pedregals.

Va ser rebutjada amb els vots del PP, encara que el que era Conseller d’Educació, Font de Mora, afirmava que tindrien preferència per a entrar en pressupostos del 2012 aquells centres que tenen barracons instal·lats. No hem d’oblidar que hui per hui tenim en l’escola 6 barracons i a més l’aula de psicomotricitat, la biblioteca i la sala d’usos múltiples han sigut espais reconvertits per a fer classe i no per a l’ús específic per al qual s’havien creat.

L’escola nova ja no és una necessitat, és una urgència, el problema es que el govern valencià del PP no entén d’urgències educatives ni d’hospitalàries, el que sí que entén és de festes i saraos, amb trage o sense trage. Una llàstima. I a tot això, el govern del PP de Daimús, no sap, no contesta.