Estimada/t amiga/c:

Com bé sabràs, des del col·lectiu del BLOC de Daimús, hem desenvolupat al llarg de la legislatura que ara finalitza una important tasca d’oposició i d’informació al poble de tot allò que ha passat a l’Ajuntament.

Durant la legislatura que ara acaba molts han estat els temes en els quals s’ha fet sentir la veu del BLOC: fent propostes, presentant mocions, interessant-se en tot allò que passa a Daimús, defensant els drets de diferents col·lectius, reclamant millors serveis, oposant-se a les polítiques de malgastar recursos i propietats públiques i, especialment treballant, en la defensa dels interessos dels veïns i veïnes, tan menyspreats en assumptes com el PGOU o el cànon de l’aigua.

La política del PP d’aquestes darreres legislatures ha arribat al seu final. Amb la seua forma de governar ens han deixat l’Ajuntament amb una situació econòmica calamitosa. Cal un canvi en profunditat a l’Ajuntament per superar l’actual situació econòmica.

Aquest canvi no el poden fer els mateixos que ens han dut a la situació actual. Per molt que canvien la cara del seu cartell electoral són els mateixos que, al llarg de les darreres legislatures, han dut endavant les polítiques d’obscurantisme i de desbalafiament dels recursos públics, són els mateixos que ens han portat a la situació actual de l’Ajuntament. Aquest canvi sols el pot fer el BLOC.

Ha arribat l’hora del COMPROMÍS PER DAIMÚS, ha arribat l’hora que canvien les formes de governar, ha arribat l’hora que la racionalitat, la transparència, l’honestedat i el sentit comú comencen a governar en el nostre Ajuntament.. Per dur endavant aquest tasca, COMPTEM AMB TÚ i, així, amb la participació de tots i de totes, aconseguirem eixir d’aquesta situació i començarem a construir un millor Daimús.

Per construir l’alternativa del canvi necessari a l’Ajuntament, cal que tots participem dient en veu alta allò que volem per Daimús, fent aquelles propostes que creiem necessàries per canviar l’actual desgovern municipal. Per això COMPTEM AMB TU perquè faces propostes, per incloure-les al programa electoral municipal del BLOC.

A continuació et facilitem distintes àrees de les quals t’agrairíem que ens feres arribar les teues propostes, idees, suggeriments, … . Possiblement de totes no tingues coses a dir, no hi ha cap problema, contesta a aquelles que tingues aportacions a fer. Atreveix-te a participar, baixat el fitxer word “enquesta.doc”, fes-nos les propostes que cregues oportunes, i ens el remet com a fitxer adjunt en un e-mail a blocdedaimus@hotmail.com

MOLTES GRÀCIES