Actes dels darrers plenaris

Ací tens les actes dels darrers plenaris de l’Ajuntment de Daimús. Les actes són documents oficials redactats pels funcionaris municipals, i aprovades en el següent plenari ordinari, per la qual cosa nosaltres no ens fem responsables de les faltes d’ortografia, errors sintactics, mancances d’expressió, frases sense sentit…. i moltes més coses que apreciareu en llegir-les, però especialment no ens fem responsables de que encara que al plenari la llengua utilitzada siga el valencià, les actes…SOLS ESTIGUEN EN CASTELLÀ!!!

Les darreres actes que hem penjat són les corresponents als plenaris del segon trimestre del 2010: l’ordinari de 11 de març de 2010 i l’extraordinari de 20 de maig de 2010. Ambdos actes estan incloses al plenari ordinari de juny per a la seua aprovació.

Si voleu consultar alguna altra acta anterior, simplement ens l’heu de demanar mitjançant un correu a blocdedaimus@hotmail.com

Plenari ordinari de l’11 de març de 2010

Plenari extraordinari del 20 de maig de 2010

Plenari desembre 2009

Plenari novembre 2009

Plenari setembre 2009

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *